Zaštita podataka

Na ovome mjestu možete saznati više o:

Pravila privatnosti i zaštite osobnih podataka- označiti kao aktivan link s kojim povezati pravila
kontakt podacima Službenika za zaštitu podataka.
Dokument “Pravila privatnosti i zaštite osobnih podataka“ Turističke zajednice grada Belišća (u daljnjem tekstu: Pravila, eng. Privacy policy) odnosi se na usluge i poslovanje Turističke zajednice grada Belišća, (u daljnjem tekstu: DRUŠTVO ili Društvo). Ova Pravila opisuju koje osobne podatke prikupljamo, na koji ih način obrađujemo te u koje ih svrhe upotrebljavamo, kao i Vaša prava koja se odnose na te podatke.

Ovaj smo dokument donijeli i usvojili jer zaštitu osobnih podataka smatramo vrlo važnom i temeljni je dio svih procesa i korporativnog upravljanja u Turističkoj zajednici grada Belišća. Dokument predstavlja okvir na koji način postupamo sa svim osobnim podacima koje prikupljamo u sklopu svojeg poslovanja, i donesena je kao jedna od organizacijskih mjera za usklađivanje sa zahtjevima Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), (u daljnjem tekstu Uredba).

Ova Pravila privatnosti se ne odnose na treće strane, te pružatelje usluga i dobavljače. Ako za obradu Vaših osobnih podataka koristimo vanjske pružatelje usluga, i ukoliko se tada obrađuju osobni podaci govorimo o obradi (osobnih podataka) po nalogu. I u tom smo slučaju mi kao Voditelj obrade odgovorni za zaštitu Vaših osobnih podataka.

Pravila privatnosti smo kreirali i usvojili jer želimo osigurati da smo usklađeni sa zakonskim zahtjevima i jer vodimo brigu o svim našim korisnicima i posjetiteljima:
– Važeće zakonske regulative za zaštitu osobnih podataka;
– Zaštite osobnih podataka s kojima dolazimo u kontakt;
– Otvorenost i transparentnost prema svim korisnicima i ispitanicima;
– Smanjenje rizika povrede osobnih podataka;
– Edukacija i informiranja svih naših korisnika i ispitanika;
– Povećanje transparentnosti obrade osobnih podataka

Prema svim podacima kojima pristupamo ili obrađujemo postupamo sa povjerljivošću i svrhom, te najvišim sigurnosnim standardima. Za obradu podataka odgovoran je: Mirjana Klen, 031/ 533 330, tzbelisce@tzbelisce.net

Naziv: Turistička zajednica grada Belišća
Adresa: Vijenac S. H. Gutmanna 15B
OIB: 62410917845
Kontakt telefon: 031/ 533 330
Adresa elektroničke pošte: tzbelisce@tzbelisce.net

Saznajte više

Za sve posjetitelje naših web stranica (www.tzbelisce.net), kako bi web stranica ispravno radila, automatski se sprema minimalna količinu informacija, u obliku kolačića (eng. cookies) na računalo ili mobilni uređaj. Kolačić je informacija spremljena na osobno računalo ili mobilni uređaj u trenutku pregledavanja internetske stranice koju ste posjetili. Kolačići omogućuju jednostavnije korištenje budući da spremaju Vaše postavke za internetsku stranicu (jezik ili adresa). Od jednostavnih informacija o postavkama, kolačići mogu spremiti i osobne podatke (uključujući IP adresu posjetitelja). XY neće putem kolačića prikupljati osobne podatke nikakve vrste, te će u slučaj da prikupljanje osobnih podataka bude potrebno, tražiti odgovarajući pristanak odnosno privolu za prikupljanje osobnih podataka, sukladno zahtjevima Uredbe.