VALENTINOVO – PROSLAVA ZLATNOG I DIJAMANTNOG PIRA

Dana 11. i 14. veljače 2022. godine, predstavnici Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković, predsjednik Gradskog vijeća Domagoj Varžić i direktorica Turističke zajednice grada Belišća Mirjana Klen, obišli su bračne parove koji ove godine slave zlatni i dijamantni pir povodom Valentinova.

Zbog aktualne epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom tradicionalnu proslavu zlatnog i dijamantnog pira ove godine nije bilo moguće upriličiti, stoga su Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća organizirali darivanje bračnih parova u njihovim domovima pridržavajući se svih epidemioloških mjera.

Na Javni poziv prijavilo se ukupno 40 bračnih parova: 24 bračna para koji slave 50 godina, 10 bračnih parova koji slave 55 godina, 4 bračna para koji slave 60 godina te 2 bračna para koji slave 65 godina zajedničkog bračnog života.

Zamjenica gradonačelnika, predsjednik Gradskog vijeća i direktorica Turističke zajednice čestitali su bračnim parovima ove značajne obljetnice prigodno ih darivavši. Svaki bračni par dobio je novčani poklon u iznosu od 500 kuna, prigodnu svadbenu tortu, damama su uručene ruže, a supružnicima butelje vina.

Ovom prigodom Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća čestitaju DIJAMANTNI PIR: 65 godina bračnog života – JELKIĆ Mari i Milanu te VARŽIĆ Jagi i Stjepanu, DIJAMANTNI PIR: 60 godina bračnog života – PARTIĆ Nadi i Mati, MIJATOVIĆ Anici i Marinu, GREGIĆ Luciji i Josipu te PERAK Slavici i Ivici, DIJAMANTNI PIR: 55 godina bračnog života – ANDRAŠIĆ Jelki i Franji, SVIBOVEC Marici i Slavku, CIPURKOVIĆ Nadi i Muhidinu, SCHNEIDER Ani i Franji, IVOŠ Mariji i Ivanu, ŠAGI Štefici i Josipu, SLAČANAC Nadeždi i Branku, ROZMAJER Dragi i Šandoru, GRGINAC Nadi i Ivici te GAVRIĆ Ruži i Boži, ZLATNI PIR: 50 godina bračnog života – ŠPOLJARIĆ Zdenki i Branku, KOVAČEVIĆ Mari i Milanu, OREŠKOVIĆ Ljerki i Vladi, KUNA Katici i Živku, VRAGOLOVIĆ Jovanki i Zvonku, ŠVAJHOFER Tereziji i Željku, VUKSANIĆ Kati i Milanu, UJVARI-ČEH Josipi i Nikoli, ŠMIT Radmili i Franji, POHIŽEK Marici i Franji, KOROŠIĆ Marici i Zdenku, VUKELIĆ Ružici i Marinu, BALOG Evi i Petru, APARI Anici i Pavau, SALAJIĆ Stojanki i Milanu, PROFUSEK Anici i Zdenku, DANDIĆ Mariji i Ivanu, BERAK Jadranki i Stjepanu, ZAKANJ Nadi i Slavku, VICIĆ Đurđici i Mati, RADANOVIĆ Mirjani i Željku, KRISTIĆ Ljubi i Nikoli, MILINKOVIĆ Marici i Miroslavu te PEJAK Blanki i Draganu.

Tekst: Turistička zajednica grada Belišća
Foto: Tin Lacković