USKRS U BELIŠĆU

Danas je u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća započeo gospodarski sajam povodom uskrsnih blagdana. Sajam će se održavati na šetnici S. H. Gutmanna 24. i 25. ožujka od 9 do 18 sati, a u subotu, 26. ožujka 2016. godine, od 8 do 14 sati.

Tako će posjetitelji u tri dana imati priliku posjetiti štandove Udruge umirovljenika i starijih osoba Belišće, Udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju “Zvono”, Blaženke Bučanac, Udruge sv. Vinko Paulski, Danijele Rakmić, Matice umirovljenika grada Belišća, Zdenke Greganić, EPG-a Lehki, Udruge mladih “Ne zaboravi” Tiborjanci, Obrta Šećerko, domaće radinost Kuna, Miroslava Abramovića, Obrta “Pony”, Milice Sipl, OPG-a Draženović, Ljiljane Eberl, Marije Kovačić, Domaće radinosti Krišković i Istok-zapad d.o.o.

U subotu, 26. ožujka 2016. godine, održat će se tradicionalna manifestacija “Gnijezdo s 1000 pisanica” u Parku hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata gdje će biti postavljeno veliko uskrsno gnijezdo za naše najmlađe sugrađane. U 10 sati će se svojom predstavom “Postolar i vrag” predstaviti članovi Gradskog kazališta “Joza Ivakić” iz Vinkovaca.

Uskrsnu manifestaciju zaključit će podjela pisanica i nagrada djeci koja će započeti u 11 sati te će se na taj način i ove godine prigodno obilježiti Uskrs u Belišću.