U SUBOTU SVEČANO OTVORENJE MANIFESTACIJE “ADVENT U BELIŠĆU”

Advent_pl-3-620x177Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća organizatori su i ove godine, prigodne manifestacije „Advent u Belišću“.

Svečano otvorenje manifestacije „Advent u Belišću“ i klizališta na Trgu Ante Starčevića počinje u subotu, 29. studenog 2014. godine u 17 sati.

U prigodnom programu nastupit će Mažoretkinje grada Belišća, djeca Dječjeg vrtića “Maslačak“ iz Belišća te djeca Osnovne škole Ivana Kukuljevića koji će nas prigodnim programom i glazbom uvesti u nadolazeću sezonu klizanja i vrijeme Adventa.

Klizalište će za sve građane i posjetitelje raditi radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Radnim danom od 10 do 14 sati bit će organizirano besplatno klizanje za djecu osnovnih škola i vrtića. Ulaznica za klizalište je 5 kuna, a najam klizaljki je također 5 kuna.

Kroz cijeli mjesec prosinac na manifestaciji će sudjelovati gradske institucije, mnogobrojne udruge građana, kulturno-umjetnička društva, zborovi, tamburaški sastavi, djeca osnovne škole, vrtića, gospodarstvenici, predstavnici OPG-a, obrtnici i mali poduzetnici. Kroz brojne nastupe, prigodni Božićni koncert, bogati Božićni sajam te raznoliki športsko-animacijski program na klizalištu i novom dječjem igralištu oživiti ćemo blagdanski duh u našem gradu.