U BELIŠĆU ODRŽAN SAJAM GOSPODARSTVA 2014.

U nedjelju, 7. rujna 2014. godine, održan je Sajam gospodarstva, obrtništva, poljoprivrede i turizma u sklopu manifestacije “Belišćanska zlatna jesen” u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća. Sajam je u 10 sati otvorio zamjenik gradonačelnika, Domagoj Varžić, uputivši posjetiteljima i izlagačima par prigodnih riječi.

Na ovogodišnjem sajmu svoje proizvode i usluge prezentiralo je 34 izlagača iz Belišća, Bistrinaca, Gata, Valpova, Marjančaca, Osijeka, Bizovca, Narda, Tiborjanaca, Antunovca, Đakova, Ladimirevaca, Josipovca, Čepina i Creta.

Izlagači su posjetiteljima sajma nudili širok spektar proizvoda poput: domaće eko hrane, domaćih kolača, raznolikih suvenira, kreativnih rukotvorina te ostalih usluga. Najmlađi posjetitelji su imali mogućnost jahanja ponija za koje su se pobrinule vesele članice Konjičkog kluba Cret i time su na sajam donijeli dašak slavonske tradicije.

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća se još jednom zahvaljuje svim izlagačima koji su upotpunili ovogodišnji Sajam gospodarstva!