Provedite zabavan i edukativan tjedan u istraživačkom kampu u Općini Erdut ili gradu Belišću

U sklopu projekta Zelene staze Dunava i Drave, općina Erdut i grad Belišće pozivaju vas da se pridružite zajedničkom druženju tijekom kojeg ćemo istraživati, učiti i biti kreativni uz naravno puno igre i zabave. Ove smo godine za početak ljeta pripremili zanimljiv i edukativan vikend program u vidu istraživačkog kampa namijenjenog mladima. Program će se sastojati od različitih edukativnih radionica (postavljanje kampa i šatora, paljenja vatre na različite načine, snalaženja pomoću kompasa, prepoznavanje biljnih vrsta te promatranja ptica i zvijezda). Uz sve to polaznici će naučiti kako odabrati lokaciju za šator, postaviti ga te kako zapaliti vatru na nekoliko načina. Polaznike kampa kroz strukturirani program vode iskusni voditelji. Program je u potpunosti besplatan, a maksimalan broj polaznika je 50.

Sudjelovanje na kampu pruža nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti prirodu na pravi način.

Program istraživačkog kampa odvijat će se uz poštivanje smjernica odgovornog ponašanja Nacionalnog stožera civilne zaštite i zdravstvenih smjernica Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Za prijavu na program posjetite POVEZNICU, a za više informacija o programu obratite nam se putem e-maila: contact@adverta.io.

Maksimalan broj polaznika je 50, a prijaviti se možete do 23.6.2020. za kamp u općini Erdut te do 07. srpnja 2020. za kamp u gradu Belišću.

Termini i lokacija održavanja:

 Općina Erdut (livada i topolik pored nogometnog igrališta u Aljmašu) 26.6. – 28.06.2020.

Grad Belišće ( izletište Bistrinci) 10.07. – 12.07.2020.

Organizacija: Kreativna agencija Adverta u suradnji s Udruga izviđača „Slavonski hrast“ Osijek i Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek

 

NAPOMENE:

  • Kamp uključuje tri cjelovita i zdrava obroka: doručak, ručak i večeru.
  • Svaki polaznik treba ponijeti osobnu opremu za koju će popis dobiti nakon prijave na kamp
  • Detaljan program kampa dostavimo vam nakon prijave na kamp
  • Kamp je organiziran u sklopu projekta Zelene staze Dunava i Drave, koji će pokriti sve troškove kampa (hrana, jednostavan smještaj, prijevoz tijekom kampa, mentori, osiguranje, materijal za rad).

Projekt se financira iz poziva PROMICANJE ODRŽIVOG RAZVOJA PRIRODNE BAŠTINE, u okviru Operativnog  programa KONKURENTNOST I KOHEZIJA 2014.-2020. Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Općine Erdut