Proslavljeni zlatni i dijamantni pir

U petak 13. veljače 2015. godine u svečanoj sali “Kristal” u Belišću s početkom u 17 sati, održana je Proslava zlatnog i dijamantnog pira povodom Valentinova u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća. Proslava je organizirana za 18 parova koji ove godine slave 50, 55 i 60 godina zajedničkog bračnog života. Slavljenici su pokazali kako prava ljubav zaista postoji i kako je za dug brak potrebno imati ljubav, razumijevanje, kompromis, ali i malo sreće. Na početku ovog svečanog programa slavljenicima se obratio gradonačelnik Dinko Burić koji im je čestitao i poželio im još takvih obljetnica te im uručio prigodne poklone.

Za sve parove je organizirana svečana večera dok je za ugodnu glazbenu atmosferu bio zadužen tamburaški sastav “Pet tambura” iz Osijeka. Voditelj Željko Lončarić Žec se pobrinuo da cijeli program ide svojim tokom te ga začinio šalama koje su dodatno nasmijale sve prisutne. U programu su također nastupile i “Babe bez kočnica” koje su rasplesale sve prisutne goste. Cijeli program je protekao svečano i u znaku ljubavi kako priliči Valentinovu i ovakvom posebnom događaju kao što je Proslava zlatnog i dijamantnog pira.

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća čestita zlatni i dijamantni pir: Hajnc Blanki i Zvonimiru, Miklečić Mirjani i Franji, Kovačević Mariji i Ivanu, Živković Veri i Stjepanu, Majdenić Pavici i Josipu, Vasić Verici i Radiši, Cvetko Mariji i Tomi, Svalina Nevenki i Anti, Štrbenac Nadi i Ivanu, Rittgasser Bari i Franji, Torjanac Ružici i Stjepanu, Hanzlić Elizabeti i Pavlu, Križan Eriki i Dragutinu, Kovačić Mariji i Martinu, Rajčevac Štefici i Zvonimiru, Ribarić Zorki i Dragutinu, Podobnik Idi i Ladislavu i Šimon Nadi i Dragutinu.