PROSLAVLJENI ZLATNI I DIJAMANTNI PIR

U nedjelju, 14. veljače 2016. godine, u svečanoj dvorani “Kristal” u Belišću s početkom u 17 sati, održana je proslava zlatnog i dijamantnog pira povodom Valentinova u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća. Proslava je organizirana za 23 bračna para koji ove godine slave 50, 55, 60 i 65 godina zajedničkog bračnog života.

Slavljenici su pokazali kako prava ljubav zaista postoji i kako je za dug brak potrebno imati ljubav, razumijevanje, kompromis, ali i malo sreće. Na početku svečanog programa slavljenicima se obratio gradonačelnik Belišća Dinko Burić koji im je čestitao i poželio još takvih obljetnica te uručio prigodne poklone.

Za sve parove organizirana je svečana večera dok je za ugodnu glazbenu atmosferu bio zadužen Tamburaški sastav “Ravnica”. Voditelj Željko Lončarić Žec pobrinuo se da cijeli program ide svojim tokom te ga začinio šalama koje su dodatno nasmijale sve prisutne. U programu su također nastupile i “Babe bez kočnica” koje su oduševile sve prisutne goste. Cijeli program protekao je svečano i u znaku ljubavi kako priliči Valentinovu i ovakvom posebnom događaju kao što je proslava zlatnog i dijamantnog pira.

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća čestita zlatni i dijamantni pir: Horvatiček Sofiji i Mirku, Slačanac Božici i Miroslavu, Zekić Milki i Marijanu, Lončar Antoniji i Ferdinandu, Grgić Elviri i Milanu, Špoljarić Ani i Stjepanu, Čošić Ružici i Ivanu, Štefanović Mariji i Ivanu, Aladić Mariji i Andriji, Pernjek Milki i Vinku, Hajsek Mariji i Franji, Talafuk Evi i Jozi, Ostojić Veri i Draganu, Klanjšćek Ani i Željku, Pribanić Katici i Ivanu, Mandić Anki i Franji, Zubović Zlatici i Danijelu, Ivanković Vjekoslavi i Stjepanu, Šabjan Ani i Josipu, Benčić Mariji i Stjepanu, Poljak Štefici i Josipu, Abramić Pavici i Josipu, te Mišković Rozaliji i Nikoli.