Proslava zlatnog i dijamantnog pira povodom Valentinova

wedding-ringValentinovo se odavno obilježava kao dan kada posebnu pažnju poklanjamo svojim voljenima, kada se na poseban način iskazuje ljubav. Ljubav nas nosi na svojim krilima kroz sve ljepote zajedničkog života, a doživjeti pedeset, šezdeset i više godina zajedničkog bračnog života prigoda je koja razveseljava slavljenike, ali i sve one koji svjedoče tom događaju.

Želeći i sami dati svoj doprinos obilježavanju ovih iznimnih obljetnica koje rijetki imaju privilegij doživjeti, Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća ove godine povodom Valentinova organiziraju proslavu na kojoj želimo sa slavljenicima podijeliti radost i sreću zajedničkog bračnog života i prigodno ih darivati.

Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić poziva sve bračne parove s područja grada Belišća i prigradskih naselja koji su prošle godine proslavili 50, 55 ili 60 godina braka i one koji ove godine slave 50, 55 ili 60 godina braka na svečanu večeru povodom Valentinova koja će se održati 14. veljače 2014. godine (petak) u svečanoj dvorani Kristal u Belišću s početkom u 17 sati.

Bit će nam drago da se odazovu ovom pozivu i svi oni koji obilježavaju koju drugu, još stariju „okruglu“ obljetnicu braka.

Mole se svi zainteresirani bračni parovi da potvrde svoj dolazak na broj telefona Turističke zajednice grada Belišća 662 – 061 ili da se osobno prijave u Turističkom uredu, Vij.S.H. Gutamnna 26 (Muzej).

Želeći s Vama obilježiti radost i sreću zajedničkog bračnog življenja, nadamo se da ćete svojom nazočnošću uveličati ovu svečanost.

Srdačno Vas očekujemo!

Gradonačelnik:
Dinko Burić, dr.med.