PREDSTAVLJANJE BELIŠĆA U EMISIJI „SUNČANI SAT“

000077_1fa0e0ccd564d73a89cf-620x310

„Sunčani sat“ emisija je s temama iz turizma te izvještajima i reportažama o turističkim događajima i odredištima. Već 44 godine emitira se na drugom programu Hrvatskog radija, a do sada je snimljeno više od 2.300 emisija. Emisija se emitira petkom od 14 do 16 sati, a urednik je poznati turistički novinar Zlatan Skalicki.

Ovog petka snimateljska ekipa emisija dolazi u grad Belišće. Uživo iz Kazališne kavane u emisiji će govornici biti gradonačelnik Belišća Dinko Burić, voditeljica Turističke zajednice Janja Čeliković, Dragan Milec, Stjepan Krznarić, Mato Jerkić i Željko Lončarić Žec.

Turizam je izuzetno važan pokretač brojnih ljudskih djelovanja, pokretač gospodarskog rasta, doprinosi razvoju gastronomske i enološke kulture, upoznavanju krajeva u kojima se nalaze najveće prirodne i kulturne vrijednosti. Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća po drugi put dobili su priliku svoj grad predstaviti kroz turističku sliku na nacionalnoj razini. Pozivaju se svi da u petak, 8. travnja 2016. godine, u 14:00 sati slušaju HR 2 i emisiju „Sunčani sat“.