Poziv na sudjelovanje u akciji “Volim Belišće, ali čisto”

JAVNI POZIV svim udrugama, institucijama i svim građanima grada Belišća za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji
Volim Belišće, ali čisto 22. travnja 2017. godine (subota) s početkom u 9 sati

Povodom nadolazećeg Dana grada Belišća, 1. svibnja, pozivamo članove svih udruga, institucija i sve građane grada Belišća da se odazovu našoj tradicionalnoj akciji Volim Belišće, ali čisto kako bismo svi skupa doprinijeli tome da naš grad bude čist, lijep i uređen za Dan grada.

Ovime se uključujemo u akciju Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš, koja se provodi u sklopu globalnog pokreta Let´s do it! i svjetske akcije World Cleanup 2017.

Građane pozivamo da očiste i urede svoja dvorišta i prostor ispred svojih kuća, a članove naših udruga i institucija pozivamo da pomognu pri uređenju i čišćenju oko svojih sjedišta.

Ustanove, udruge, društva i dr. koji će se uključiti u akciju molimo da prijedloge plana čišćenja i imena i prezimena volontera dostave Turističkoj zajednici grada Belišća, najkasnije do 13. travnja ove godine, i to na e-mail adresu tzbelisce@subota.party ili broj telefona 031/533-330.

Sve udruge grada Belišća trebaju poslati najmanje dva volontera koji će doći u subotu, 22. travnja 2017. u 9 sati u ured Turističke zajednice, Vijenac S. H. Gutmanna 15b gdje će im se dodijeliti zadaci.

Zajedničkim snagama učinimo da naš grad u ovim lijepim proljetnim danima i sam procvjeta, svi zajedno, učinimo ga ljepšim!

Očekujemo vas s veseljem!

Predsjednik Turističke zajednice grada Belišća
Dinko Burić, dr. med., v.r.