POZIV NA PROSLAVU ZLATNOG I DIJAMANTNOG PIRA POVODOM VALENTINOVA

Valentinovo se odavno obilježava kao dan kada posebnu pažnju poklanjamo svojim voljenima, kada se na poseban način iskazuje ljubav. Ljubav nas nosi na svojim krilima kroz sve ljepote zajedničkog života, a doživjeti pedeset, šezdeset i više godina zajedničkog bračnog života prigoda je koja razveseljava slavljenike, ali i sve one koji svjedoče tom događaju.
Želeći i sami dati svoj doprinos obilježavanju ovih iznimnih obljetnica koje rijetki imaju privilegij doživjeti, Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća tradicionalno i ove godine povodom Valentinova organiziraju proslavu na kojoj žele sa slavljenicima podijeliti radost i sreću zajedničkog bračnog života i prigodno ih darivati.
Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić poziva sve bračne parove s područja grada Belišća i prigradskih naselja koji ove godine slave 50, 55 ili 60 godina braka na svečanu večeru povodom Valentinova koja će se održati 8. veljače 2019. godine (petak) u svečanoj dvorani “Kristal” u Belišću s početkom u 17 sati.
Ovom pozivu mogu se odazvati i svi oni koji obilježavaju koju drugu, još stariju „okruglu“ obljetnicu braka.
Mole se svi zainteresirani bračni parovi da potvrde svoj dolazak na broj telefona Turističke zajednice grada Belišća 533-330 ili da se osobno prijave u Turističkom uredu, Vijenac S. H. Gutmanna 15b.