Pet zlatnih i jedna brončana medalja za Belišćanske mažoretkinje

Belišćanske mažoretkinje su u subotu 21. travnja uz potporu Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća sudjelovale na natjecanju „Prvi korak“ u Vinkovcima gdje su ostvarile zapažene rezultate.

„Prvi korak“ je natjecanje za sve mažoretkinje u dobi od 4 do 9 godina koje se sudcima predstavljaju u koreografiji zadanoj od strane Hrvatskog mažoret saveza.
U natjecanju je sudjelovalo oko 70 mažoretkinja iz 7 timova iz Daruvara, Đakova, Našica, Bjelovara, Grubišnog Polja, Vinkovaca i Belišća.
Belišćanske mažoretkinje su se pod vodstvom trenerice Irene Fešiš predstavile sa 6 mažoretkinja koje su se u proteklom razdoblju intenzivno pripremale za ovo natjecanje te osvojile 1 brončanu i 5 zlatnih medalja.

Mažoretkinje koje su sudjelovale i osvojile medalje su Klara Čakalić – brončana medalja, Luna Kolarić – zlatna medalja, Mia Kuhar – zlatna medalja, Lana Marjanović – zlatna medalja, Iva Petrović – zlatna medalja i Nera Torjanac – zlatna medalja.

Natjecanje je kod djece izazvalo puno uzbuđenja jer im je to bio prvi nastup takve vrste, a bili su praćeni i velikom podrškom navijača. Biti najbolji i predstaviti se u najboljem svijetlu bila je misao vodilja svih malih mažoretkinja koju su naše djevojke s ponosom i ostvarile.