OTVOREN USKRSNI SAJAM U BELIŠĆU

Dana 29. ožujka 2018. godine započela je tradicionalna manifestacija “Uskrs u Belišću” otvorenjem Uskrsnog sajma na šetnici S. H. Gutmanna. Manifestaciju organizira grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori su Centar za kulturu Sigmund Romberg Belišće, Društvo “Naša djeca” Belišće i Matica umirovljenika grada Belišća.

Izlagačima i posjetiteljima se sa nekoliko prigodnih riječi obratila voditeljica ureda Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković, a Uskrsni sajam je otvorila zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković koja je svim izlagačima zahvalila na sudjelovanju i poželila im uspješno poslovanje. Uskrsni sajam će se održavati od 29. ožujka do 31. ožujka 2018. godine u vremenu od 09:00 do 18:00 sati na šetnici S. H. Gutmanna u centru Belišća.

U subotu, 31. ožujka 2018. godine, održati će se tradicionalna manifestacija “Gnijezdo s 1000 pisanica” u Parku hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata gdje će biti postavljeno veliko Uskrsno gnijezdo.

Naši najmlađi sugrađani će od 10:00 sati moći uživati u predstavi za djecu “Bajka o maslačku” koju će izvesti dječji dramski ansambl Amaterskog kazališta Belišće na terasi caffe bara “Romberg pub”, a u 11:00 sati je predviđena podjela pisanica i nagrada. U 11:15 sati očekujemo dolazak “Moto zečeva” Moto kluba “2 grada”.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i podjele s nama radost Uskrsnjih blagdana!