ODRŽANE TRADICIJSKE IGRE “IGRAJMO SE ZAJEDNO” U GORICI VALPOVAČKOJ

U subotu, 26. kolovoza 2017., održane su tradicijske igre pod nazivom “Igrajmo se zajedno” u Gorici Valpovačkoj.

Velik broj najmlađih natjecatelja i njihovih roditelja natjecalo se u pet različitih disciplina: jaje u žlici, bacanje novčića, karike, slalom roditelja i spajanje vijaka.

Prvo mjesto osvojio je Mihael Kozina, drugo mjesto Tia Strahinec, a treće je pripalo Vladimiru Voniću. Najboljim natjecateljima zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković dodijelila je nagrade i pehare, a svi sudionici dobili su zahvalnice.

Još jedne igre uspješno su organizirane od strane Povjerenstva za razvoj prigradskog naselja Gorica Valpovačka, a uz pokroviteljstvo Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća. Ogranizatori zahvaljuju i sponzorima Olimp fitness centru, Restoranu Gutmann, Restoranu Fontana i tvrtki Kombel d.o.o. Nagrade sponzora bile su rezervirane i za roditelje, pa su tako poklon bonove osvojili Maja Čorković, Adrijana Milišić Zečević, obitelj Vučković i obitelj Vonić.

Ovakva manifestacija iznimno je važna za poticanje djece na druženje u prirodi i s vršnjacima, ali i s roditeljima, a svake godine okuplja sve veći broj zainteresiranih.

Tekst: Mirjana Klen
Foto: Tin Lacković