ODRŽANE IGRE NA VODI I IZBOR ZA “MISS BAZENA BELIŠĆE” 2016.

U petak, 22. srpnja 2016. godine, u sklopu ljetne manifestacije pod nazivom “Mali grad – veliki ljetni doživljaj” na bazenu u Belišću održane su dvije manifestacije, tradicionalne Igre na vodi i drugi Izbor za “Miss bazena Belišće”.

Organizatori manifestacija bili su Grad Belišće, Turistička zajednica grada Belišća i Kombel d.o.o., a suorganizatori Zajednica športskih udruga grada Belišća i Klub pustolovnih sportova “Baraber Extreme Team”.

Na početku programa sve posjetitelje i sudionike pozdravila je zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković koja je ujedno i otvorila manifestacije. Voditelj programa bio je Davor Dretar Drele, a za dobru atmosferu bili su zaduženi Tamburaški sastav “Lege” i članice plesne skupine “Babe bez kočnica”.

Na popularnim Igrama na vodi nastupilo je 9 ekipa iz Belišća, Bistrinaca, Bocanjevaca, Gata, Gorice Valpovačke, Kitišanaca, Tiborjanaca, Veliškovaca i Vinogradaca. Ekipama nije bilo nimalo lako jer su trebale svladati čak 4 igre koje su s posebnom pozornosti za njih osmislili članovi Kluba pustolovnih sportova “Baraber Extreme Team” i na taj način im malo otežali dolazak do pobjede. Najboljom se pokazala ekipa Belišća osvojivši prvo mjesto, dok je na drugom mjestu bila ekipa Bistrinaca, a treće mjesto zauzela je ekipa iz Tiborjanaca.

Uz Igre na vodi, održan je i drugi Izbor za “Miss Bazena Belišće”. Ove godine prijavilo se šest natjecateljica iz Belišća, Podravskih Podgajaca, Čepina, Donjeg Miholjca, Ladimirevaca i Zagreba.

Stručni ocjenjivački sud u sastavu Antonija Andrašek Barić, Ivana Nikolić, Kristijan Pavić, Livija Vinogradac i Davor Popović nije imao ni malo lak zadatak proglasiti najljepšu djevojku. U prvom izlasku djevojke su se predstavile u ljetnim kreacijama trgovačkog obrta “Levita” koje su ostale djevojkama u trajnom vlasništvu. Drugi izlazak bio je rezerviran za kupaće kostime sponzora “Vis konfekcije d.d.” iz Varaždina, koje su natjecateljice također dobile na poklon.

Na drugom Izboru za “Miss Bazena Belišće” 2016. titulu “Miss bazena Belišće” ponijela je Eleonora Balog, prva pratilja postala je Tena Lebinac, dok je titulu druge pratilje ponijela Anamarija Lovrenčić. Miss fotogeničnosti na ovogodišnjem Izboru postala je Beta Sudar.

Tijekom cijelog programa posjetitelji su mogli razgledati bogatu ponudu raznih domaćih izlagača.