ODRŽANE “IGRE NA VODI BELIŠĆE 2018.”

U petak 13. srpnja 2018. godine u sklopu ljetne manifestacije pod nazivom “Mali grad – veliki ljetni doživljaj” na belišćanskom bazenu održane su tradicionalne “Igre na vodi”. Organizatori su bili Grad Belišće, Turistička zajednica grada Belišća, Zajednica športskih udruga grada Belišća i Sportsko rekreacijski klub “Baraber extreme team”, a suorganizator Kombel d.o.o.. Ova manifestacija je održana u sklopu obilježavanja Europske regije sporta 2018.

Voditelj programa bio je Dražen Dragušica, a za dobar glazbeni ugođaj bio je zadužen “Still band”.

Na početku programa sve posjetitelje i sudionike je pozdravio zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić koji je ujedno i otvorio ovogodišnje “Igre na vodi”.

U zabavnom dijelu programa nastupile su Belišćanske mažoretkinje koje su svojim koreografijama oduševile sve prisutne posjetitelje.

U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je 5 ekipa iz Belišća, Valpova, Belog Manastira, Donjeg Miholjca i Našica. Ekipama nije bilo ni malo lako jer su trebale savladati čak 5 igara koje su s posebnom pažnjom za njih osmislili članovi Sportsko rekreacijskog kluba „Baraber Extreme Team“ i na taj način im malo otežali dolazak do pobjede. Organizator je i za posjetitelje pripremio jednu igru gdje su oni najhrabriji i najspretniji osvojili vrijedne nagrade tvrtke Kombel d.o.o.

Kao najbolja se ipak pokazala ekipa iz Valpova osvojivši prvo mjesto dok je drugo mjesto osvojila ekipa iz Belišća, a treće mjesto ekipa iz Našica.

Na kraju programa je zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić zahvalio svima na sudjelovanju i uručio svim ekipama zahvalnice, a najbolje plasiranima pehare i priznanja.

Tijekom cijelog programa posjetitelji su mogli razgledati bogatu ponudu raznih domaćih izlagača.

Nakon napetog natjecateljskog dijela organizatori su osigurali okrijepu za sve sudionike, slavonski čobanac koji su pripremili članovi udruge “Kotličari” Belišće.