ODRŽANA MANIFESTACIJA “GNIJEZDO S 1000 PISANICA”

U subotu, 31. ožujka 2018. godine, u gradu Belišću održana je tradicionalna uskrsna manifestacija “Gnijezdo s 1000 pisanica”. Organizatori manifestacije su grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori Centar za kulturu Sigmund Romberg, Matica umirovljenika grada Belišća i Društvo “Naša djeca” Belišće.

Manifestaciju je otvorio zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić, koji je svima prisutnima poželio sretne i ugodne blagdane.

Naši najmlađi sugrađani su od 10 sati uživali u predstavi za djecu “Bajka o maslačku”, koju je izveo dječji dramski ansambl Amaterskog kazališta Belišće na terasi caffe bara “Romberg pub”.

U 11 je sati zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić s uskrsnim zečićima iz Društva “Naša djeca” otkrio veliko gnijezdo s 1000 pisanica, koja su djeca s radošću tražila u travi. U gnijezdu se nalazilo i 10 posebno označenih pisanica za koja su mališani, koji su ih pronašli, dobili prikladne uskrsne pakete.

U 11:15 sati na šetnicu S. H. Gutmanna stigli su “Moto zečevi” moto kluba “2 grada” koji su darivali djecu prigodnim poklon paketićima.

Posjetitelji su mogli razgledati i pronaći nešto za sebe i na gospodarskom sajmu organiziranom povodom uskrsnih blagdana.