ODRŽAN PRVI SASTANAK ZA MAŽORETKINJE

Jučer, 25.listopada 2014. s početkom u 12 sati održan je prvi sastanak vezan za Belišćanske mažoretkinje gdje su se mogle saznati sve informacije vezane za termine i uvijete treniranja.

Za sada je na korištenje ustupljen prostor male dvorane u OŠ u Belišću i to u terminima: subotom od 12-14 sati za dječje sastave ( djeca do 7 godina) i od 14-16 sati kadeti i juniori (od 8-11 godina i od 12- 14 godina).

Članarina će biti 50 kn mjesečno osim u slučajevima kada iz iste obitelji ima 2 ili više polaznice, tada je cijena članarine 25 kn po djetetu. Isto tako osobe koje su u programu Grada Belišća ili primaju dječji doplatak oslobođene su plaćanja mjesečne članarine.

Belišćanske mažoretkinje će štapove naručivati od Zagrebačkih mažoretkinja po cijeni od 98 kn + PDV. Ukoliko želite naručiti štap biti će potrebno uplatiti novac na žiro račun Turističke zajednice grada Belišća te se s uplatnicom javiti trenerici (broj žiro računa i informacije potrebne za uplatu će biti objavljeni koji dan od ponedjeljka).

Zbog blagdana Svih svetih prvi trening će se održati 8. studenoga 2014. po gore navedenom rasporedu.

Za dodatne informacije možete se javiti trenerici Ireni Fešiš na broj mobitela 091 892 42 68.
1mazoretkinje