NASTAVLJENO OBILJEŽAVANJE MANIFESTACIJE “ADVENT U BELIŠĆU”

Program obilježavanja manifestacije „Advent u Belišću“ nastavljen je i ovaj vikend na Trgu Ante Starčevića u Belišću. U petak, 11.12.2015. godine na pozornici je održan nastup ženske pjevačke skupine KUD-a „Šokadija“ Bocanjevci koje su izvele nekoliko prigodnih pjesama.

Od 17 sati je održana i dječja animacija na igralištu na kojoj su se djeca mogla zabaviti, naučiti nešto novo i napraviti ukrase za nadolazeće blagdane. U subotu, 12. 12. 2015. godine program je nastavljen izvedbom predstave “Božićna priča” Dječjeg kazališta „Branko Mihaljević“ iz Osijeka. Prigodna predstava i priča o božićnim običajima koji se još uvijek održavaju oduševila je mališane i njihove roditelje. Nakon predstave, posjetitelje su rasplesali članovi KUD-a „Ante Evetović Miroljub“ Veliškovci, Gat, Tiborjanci koji su pjesmom, plesom i tamburaškom glazbom zagrijali mnogobrojne posjetitelje.

U nedjelju, 13. 12. 2015. godine održan je prigodni nastup pjevačkog zbora “Breze” i tamburaškog orkestra Osnovne škole „August Harambašić“ iz Donjeg Miholjca, te nastup pjevačke družine „Pajdaši“ Bocanjevci.