NASTAVLJEN PROGRAM U SKLOPU MANIFESTACIJE “ADVENT U BELIŠĆU”

U nedjelju, 29. studenog 2015. godine nastavljen je program u sklopu manifestacije “Advent u Belišću”. U 18 sati na Trgu Ante Starčevića nastupili su članovi Crkvenog pjevačkog društva „Mir“ Belišće koji su izveli nekoliko prigodnih adventskih i božićnih pjesama. Kako bi sve proteklo u blagdanskom ozračju, zamjenik gradonačelnika, gospodin Domagoj Varžić je upalio i prvu adventsku svijeću na velikom vijencu na Trgu Ante Starčevića kojom obilježavamo početak Došašća, crkvenog vremena kroz godinu koje je priprava za Božić.

Na našem prekrasnom klizalištu klizala su se djeca i odrasli, a onim najmlađima u savladavanju prvih koraka na klizaljkama pomagali su simpatični „pingvini“ i animatorice. „Advent u Belišću“ je manifestacija koja će se održavati sve do 31.12.2015. tako da će posjetitelji imati prilike uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu i adventskom sajmu na kojem će se razni izlagači predstaviti svojim proizvodima.

Klizalište će biti otvoreno do 10.1.2016. godine, radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Radnim danom od 10 do 14 sati bit će organizirano besplatno klizanje za djecu osnovnih škola i vrtića. Ulaznica za klizalište je 5 kuna, a najam klizaljki je također 5 kuna.