NASTAVLJEN PROGRAM MANIFESTACIJE „ADVENT U BELIŠĆU“

Dana 13. prosinca 2016. nastavljen je program manifestacije „Advent u Belišću“. Na pozornici na Trgu Ante Starčevića u Belišću predstavila su nam se djeca iz Osnovne škole „Hrvatski sokol“ iz Podgajaca Podravskih. Iako im je ovo bio prvi javni nastup izvan škole, djeca su pod vodstvom nastavnica Katarine Kudric, Janje Puljić i Ane Majdenić, recitalima i pjesmama pokazala što su naučila i uvježbala, te dobila zasluženi pljesak svih prisutnih.
U srijedu, dana 14. prosinca 2016. godine, nastupili su članovi zbora Matice umirovljenika grada Belišća koji su izveli nekoliko prigodnih pjesama i time dočarali atmosferu Adventa u našem gradu.

Manifestacija „Advent u Belišću“ i prigodni adventski sajam će se održavati sve do 31. prosinca 2016. godine, a klizalište na Trgu Ante Starčevića će biti otvoreno sve do 11. siječnja 2017. godine. Radnim danom klizalište je otvoreno od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Radnim danom od 10 do 14 sati bit će organizirano besplatno klizanje za djecu osnovnih škola i vrtića. Ulaznica za klizalište je 5 kuna, a najam klizaljki je također 5 kuna.