NASTAVAK PROGRAMA MANIFESTACIJE “ADVENT U BELIŠĆU”

U nedjelju, 3. prosinca 2017. godine, u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća nastavljen je program manifestacije “Advent u Belišću”.

U 18 sati na Trgu Ante Starčevića održan je nastup članova Zbora Matice umirovljenika grada Belišća. Posjetitelji su mogli uživati u prekrasnim zvucima adventskih i božićnih pjesama poput Visom leteć, U to vrijeme godišta, Božji sin, Radujte se narodi, Svim na zemlji.

Nakon Zbora Matice umirovljenika grada Belišća, na pozornici su nastupali članovi Pučke skupine KUD-a “Ante Evetović Miroljub” Veliškovci, Gat, Tiborjanci koji su unatoč niskim temperaturama svojom pjesmom ugrijali srca svih prisutnih posjetitelja i time doprinjeli ovoj posebnoj atmosferi Adventa.

Na našem prekrasnom klizalištu klizala su se djeca i odrasli, a onim najmlađima u savladavanju prvih koraka na klizaljkama pomagali su simpatični “pingvini” i animatorice.

“Advent u Belišću” je manifestacija koja će se održavati sve do 31. prosinca 2017. tako da će posjetitelji imati prilike uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu, ugostiteljskoj ponudi i adventskom sajmu na kojem će se razni izlagači predstaviti svojim proizvodima.

Klizalište će biti otvoreno do 14. siječnja 2018. godine, radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Radnim danom od 10 do 14 sati bit će organizirano besplatno klizanje za djecu osnovnih škola i vrtića. Ulaznica za klizalište je 5 kuna, a najam klizaljki je također 5 kuna.

Tekst: Mirjana Klen, Turistička zajednica grada Belišća
Foto: Tin Lacković, Zaim Saljiji