NASTAVAK MANIFESTACIJE „ADVENT U BELIŠĆU“

U subotu, dana 10. prosinca 2016. godine, nastavljen je program u sklopu manifestacije “Advent u Belišću”. U 17 sati na Trgu Ante Starčevića održan je nastup članova Crkvenog pjevačkog društva „Mir“ Belišće. Posjetitelji su mogli uživati u prekrasnim zvucima crkvenih adventskih i božićnih pjesama: „Visom leteć“, „Rosite nebesa odozgor“, „Zlatna krila“, “I Hear a Voice A-Prayin’ “, „U to vrijeme godišta“, „Svim na zemlji“ i „Oj pastiri, čudo novo“.

Nedjelja, 11. prosinca 2016. godine, bila je rezervirana za Mušku pjevačku družinu „Bocanjevački pajdaši“ iz Bocanjevaca koji su svojim nastupom obogatili program i time pridonjeli ovoj posebnoj atmosferi Adventa.

Na našem prekrasnom klizalištu klizala su se djeca i odrasli, a onim najmlađima u savladavanju prvih koraka na klizaljkama pomagali su simpatični „pingvini“ i animatorice. „Advent u Belišću“ je manifestacija koja će se održavati sve do 31.12.2016. tako da će posjetitelji imati prilike uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu i adventskom sajmu na kojem će se razni izlagači predstaviti svojim proizvodima.

Klizalište će biti otvoreno do 11.1.2017. godine, radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Radnim danom od 10 do 14 sati bit će organizirano besplatno klizanje za djecu osnovnih škola i vrtića. Ulaznica za klizalište je 5 kuna, a najam klizaljki je također 5 kuna.