NASTAVAK BOGATOG PROGRAMA MANIFESTACIJE “ADVENT U BELIŠĆU”

U srijedu, 7. prosinca 2016. godine, u 16 sati je održan nastup dječje skupine Osnovne škole Draž pod vodstvom profesorice Dubravke Matić. Dječja skupina izvela je nekoliko božićnih pjesama poput “Pahuljice padajte”, “Bijeli Božić” i Sretan Božić svakome”.
Dana 8. prosinca 2016. godine, u 16 sati na Trgu Ante Starčevića u Belišću predstavili su nam se pjesnici iz Književne udruge „Pjesnici iz Belišća“ pod vodstvom predsjednika Zdravka Kokorića koji su prigodne stihove pročitali ljubiteljima poezije te na taj način obogatili ovo predblagdansko vrijeme.

„Advent u Belišću“ je manifestacija koja će se održavati sve do 31.12.2016. gdje će posjetitelji imati prilike uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu i adventskom sajmu na kojem će se razni izlagači predstaviti svojim proizvodima.

Klizalište će biti otvoreno do 11.1.2017. godine, radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Radnim danom od 10 do 14 sati bit će organizirano besplatno klizanje za djecu osnovnih škola i vrtića. Ulaznica za klizalište je 5 kuna, a najam klizaljki je također 5 kuna.