Najava: “Vaterpolo u žitu” na belišćanskom bazenu

U sklopu manifestacije “Mali grad-veliki ljetni doživljaj” i obilježavanja titule “Europski grad sporta 2017.” u petak, 11. kolovoza na belišćanskom bazenu održat će se peti po redu amaterski vaterpolo turnir “Vaterpolo u žitu”, u organizaciji Karašicke Republike i potporu Grada Belišća, Turističke zajednice grada Belišća, Hrvatskog vaterpolskog saveza, Bazena Belišće, Savjeta mladih grada Belišća, Gutmanna Belišće.

Turnir počinje u 15 sati mješovitim amaterskim turnirom “Odojka na pijesku”, a u 18 sati odigrat će se vaterpolo utakmica Ljetnog kupa 1B lige Hrvatske između VK Osijeka i VK Siscia iz Siska nakon kojeg počinje jubilarni peti amaterski vaterpolo turnir “Vaterpolo u žitu”.

Tijekom cijelog sportskog popodneva igrače i posjetitelje zabavljat će Reunited, greenRoom i KaraDzeji uz bogatu ponudu jela i pića restorana Gutmann. Posjetitelji će moći žonglirati uz KM Garaža, ali i okušati se u gađanju lukom i strijelom uz SU Knez Domagoj iz Donjeg Miholjca. Također stručni žiri će spontanim probiranjem odabarti Najbolji biceps i list bazena u Belišću. Službeni after održat će se u Gradskoj Kavani Katančić Valpovo uz nezaobilazni KaraKokTel party.

Skupite ekipu i okušajte se u ovom plemenitom vodenom sportu i dokažimo da i u Slavoniji ima dobrih plivača, zaigrajmo vaterpolo u žitu!

Ulaz slobodan!