NAJAVA: MANIFESTACIJA “GASTRO FEST” U ETNO SELU BOCANJEVCI

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća u sklopu obilježavanja Dana grada Belišća organiziraju manifestaciju natjecanja u pripremanju hrvatskog autohtonog jela pod nazivom “Gastro fest”. Manifestacija će se održati dana 12. svibnja 2018. godine s početkom u 10:00 sati u Etno selu Bocanjevci.

U natjecateljskom dijelu će se predstaviti restorani, udruge i pojedinci s područja Osječko-baranjske županije, Vukovarsko-srijemske županije, Mađarske i Vojvodine koji će prezentirati bogatu gastro ponudu.

Također, ove godine dolaze predstavnici Turističke zajednice Biograd na moru, članovi udruge Agroturizam iz Konavala, te predstavnici Turističke zajednice Daruvar-Papuk koji će se predstaviti svojim gastro specijalitetima i prezentacijom svojih proizvoda te na taj način nastaviti spajanje i dobru suradnju između Zelene i Plave Hrvatske.

Uz sve ovo, organiziran je i gospodarski sajam gdje će svi zainteresirani moći kupiti prave autohtone proizvode i suvenire.

Programski dio upotpunit će se vožnjom zapregama, nastupom domaćih i gostujućih izvornih pjevačkih skupina i naravno, neizostavnom tamburaškom glazbom. Voditelj programa je Davor Dretar Drele.