Najava: IGRE NA VODI BELIŠĆE 2017 – CITY GAMES U BELIŠĆU!

U godini kada je Grad Belišće nostelj titule Europski grad sporta 2017., popularne sportsko-zabavne IGRE NA VODI BELIŠĆE 2017., po prvi se puta održavaju u sklopu osme turneje projekta CITY GAMES.

Igre će se održati u petak 14. srpnja na gradskom bazenu u Belišću s početkom u 19.00 sati, u organizaciji Grada Belišća, Turističke zajednice grada Belišća i agencije Adria events.

Ove godine natjecanje je međunarodnog karaktera, a sudjeluju ekipe iz Belišća, Valpova, Bizovca, Osijeka, Slavonskog Broda i Harkanja iz susjedne Mađarske.

Ekipe će se natjecati u zabavnim disciplinama poput vodene košarke, letećeg vaterpola i vesla i drugih, u kojima smijeha i adrenalina neće nedostajati. Najbolju ekipu očekuje nastup u hrvatskom finalu u Viru 10. kolovoza, gdje će se nadmetati s pobjednicima ostalih “challengera”: Belišće je prvi hrvatski “challenger”, slijede Slatine (Split), Šibenik, Okrug, Malinska i Zubovići (Novalja). Veliko međunarodno finale na rasporedu je 2. rujna u Biogradu na Moru.

Za sve posjetitelje ulaz je slobodan, a organizatori pripremaju bogat sportski i zabavni program uz DJ-a i popularnog voditelja Davora Dretara Dreleta.

Ne propustite priliku i dođite podržati svoje favorite u europskom gradu sporta

u uzbudljivoj borbi za titulu najbolje City Games ekipe!

Vidimo se na bazenu u Belišću 14. srpnja!

Ulaz je slobodan!

Poslušajte najavu!

 

Foto: Tomislav Nakić Afirević, Ivana Kaurloto, Martina Salov