Javni poziv za sudjelovanje u ekološkoj akciji “Volim Belišće, ali čisto”

Povodom nadolazećeg Dana grada Belišća, 1. svibnja, a ujedno i obilježavanja međunarodnog Dana planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja, pozivamo članove svih udruga, djelatnike institucija i sve građane grada Belišća da se odazovu tradicionalnoj ekološkoj akciji „Volim Belišće, ali čisto“ koja će se održati 22. travnja 2023. godine s početkom u 9 sati.

Građane pozivamo da očiste i urede svoja dvorišta i prostor ispred svojih kuća, a članove udruga i djelatnike institucija da pomognu pri uređenju i čišćenju grada i prigradskih naselja kako bismo svi skupa doprinijeli tome da naš grad bude čist, lijep i uređen za Dan grada.

Ustanove, udruge, društva i dr. koji će se uključiti u akciju molimo da prijedloge plana čišćenja i popunjenu prijavnicu dostave najkasnije do 14. travnja 2023. godine u ured Turističke zajednice grada Belišća, Vijenac S. H. Gutmanna 15B ili na e-mail adresu: tzbelisce@tzbelisce.net.

Sve udruge i institucije grada Belišća trebaju poslati predstavnika koji će doći u subotu, 22. 4. 2023. godine u 9:00 sati u ured Turističke zajednice grada Belišća, Vijenac S. H. Gutmanna 15B gdje će im se dodijeliti zadaci i predati osvježavajući napitci.

Doprinesimo svi zajedno ljepšem, zdravijem i čišćem okruženju u kojem živimo i radimo, jer samo zajedničkim snagama možemo učiniti svijet ljepšim za nas i naše buduće naraštaje!

PRIJAVNICA