JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U EKOLOŠKOJ AKCIJI “VOLIM BELIŠĆE, ALI ČISTO”

Povodom nadolazećeg Dana grada Belišća, 1. svibnja, pozivamo članove svih udruga, djelatnike institucija i sve građane grada Belišća da se odazovu našoj tradicionalnoj akciji „Volim Belišće, ali čisto“ koja će se održati 23. travnja 2022. godine s početkom u 9 sati.

Građane pozivamo da očiste i urede svoja dvorišta i prostor ispred svojih kuća, a članove udruga i djelatnike institucija da pomognu pri uređenju i čišćenju grada i prigradskih naselja kako bismo svi skupa doprinijeli tome da naš grad bude čist, lijep i uređen za Dan grada.

Ustanove, udruge, društva i dr. koji će se uključiti u akciju molimo da prijedloge plana čišćenja i imena i prezimena volontera dostave najkasnije do 15. travnja 2022. godine u ured Turističke zajednice grada Belišća, Vij. S. H. Gutmanna 15B illi na e-mail adresu: tzbelisce@tzbelisce.net.

Sve udruge i institucije grada Belišća trebaju poslati predstavnika koji će doći u subotu, 23. 4. 2022. u 09:00 sati u ured Turističke zajednice grada Belišća, Vijenac S. H. Gutmanna 15B  gdje će  im se dodijeliti zadaci i predati osvježavajući napitci.

Doprinesimo svi zajedno ljepšem, zdravijem i čišćem okruženju u kojem živimo i radimo, jer samo zajedničkim snagama možemo učiniti svijet ljepšim za nas i naše buduće naraštaje!

S veseljem Vas očekujemo!

PRIJAVNICA