Javni poziv za akciju “Volim Belišće, ali čisto”

Povodom nadolazećeg dana grada Belišća, 1. svibnja, pozivamo članove svih udruga, institucija i sve građane grada Belišća da se odazovu našoj tradicionalnoj akciji „Volim Belišće, ali čisto“ kako bismo svi skupa doprinijeli tome da naš grad bude čist, lijep i uređen za Dan grada.

Građane pozivamo da očiste i urede svoja dvorišta i prostor ispred svojih kuća, a članove naših udruga i institucija pozivamo da pomognu pri uređenju i čišćenju oko svojih sjedišta. Molimo Vas također da prethodno obavijestite Turističku zajednicu grada Belišća o tome koji dio Belišća i što namjeravate čistiti i urediti, na broj telefona 533-330.

Sve zainteresirane udruge grada Belišća trebaju poslati najmanje dva volontera koji će doći u subotu, 18.4.2015. u 09,00 sati na Trg Ante Starčevića gdje će im se dodijeliti zadaci, a prije subote, najkasnije u ponedjeljak, 13. travnja potrebno je obavijestiti Turističku zajednicu grada Belišća, na već spomenuti tel. broj, o imenima i prezimenima volontera koje će poslati na akciju. Zajedničkim snagama učinimo da naš grad u ovim lijepim proljetnim danima i sam procvjeta, svi zajedno, učinimo ga ljepšim!

Očekujemo vas s veseljem!