I OVOG VIKENDA BOGAT LJETNI PROGRAM

Manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Belišća i Grada Belišća “Mali grad – veliki ljetni doživljaj” nastavlja se i ovog vikenda uz bogat zabavno-sportski program. U nastavku donosimo pregled događanja koje možete posjetiti.

Petak, 14. srpnja 2017. godine

Igre na vodi – City games Belišće 2017.

Igre će se održati na gradskom bazenu u Belišću s početkom u 19 sati, a u organizaciji Grada Belišća, Turističke zajednice grada Belišća i agencije Adria events.
Ove godine natjecanje je međunarodnog karaktera, a sudjeluju ekipe iz Belišća, Valpova, Bizovca, Osijeka, Slavonskog Broda i Harkanja iz susjedne Mađarske.
Organizatori pripremaju bogat sportski i zabavni program uz DJ-a i popularnog voditelja Davora Dretara Dreleta.
Ne propustite priliku i dođite podržati svoje favorite u europskom gradu sporta u uzbudljivoj borbi za titulu najbolje City Games ekipe!

Filmska večer s Muzejom

Druga planirana večer filma u organizaciji Muzeja „Belišće“. Projekcija će se održati na lokaciji između novog krila Muzeja i Turističke zajednice, na ciglenoj površini, s početkom u 21 sat.

Subota, 15. srpnja 2017. godine

Likovna i kiparska kolonija

Muzej „Belišće”, Likovna udruga „Bel-art“ Belišće, Udruga za kulturu i umjetnost „ZUM” i Turistička zajednica grada Belišća organiziraju likovnu i kiparsku restauratorsku koloniju i radionicu na lokaciji između novog krila Muzeja i Turističke zajednice, na ciglenoj površini.
Početak radova očekuje se oko 8 sati, a službeno otvorenje je u 10 sati.
Pozivaju se svi ljubitelji umjetnosti da posjete vrijedne suradnike.

Čobanijada u Lovačkom domu u Tiborjancima

Lovačko društvo „Vepar“ Belišće organizira tradicionalnu čobanijadu u Lovačkom domu u Tiborjancima s početkom u 17 sati.

Plesna večer uz Zabavni orkestar Amaterskog kazališta

U Kazališnoj kavani Belišće s početkom u 20 sati Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće sa solistima priredit će plesnu večer. Na taj način nastavlja se duga tradicija plesnih večeri na terasi Kazališta koja traje još od samih početaka ove kulturne ustanove. Danas imamo priliku uživati u novom i prekrasnom prostoru Centra za kulturu Sigmund Romberg koji je glavni nositelj kulturnih zbivanja u našem gradu.
Dođite, uživajte i zaplešite!

Na sve programe ulaz je slobodan!