“FIŠIJADA 2016.” – OBAVIJEST O PROMJENI LOKACIJE ODRŽAVANJA

DSC_0350-Medium-620x412

Obavještavaju se svi sudionici i posjetitelji da će se tradicionalna manifestacija “Fišijada” – natjecanje u pripremanju fiš-paprikaša umjesto na bazenu Belišće održati na Trgu Ante Starčevića u Belišću.

Manifestacija se održava 26. kolovoza 2016. godine s početkom u 17 sati.

Organizatori su grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a pokrovitelj manifestacije je Turistička zajednica Osječko-baranjske županije.

Pobjednik ovogodišnje Fišijade biti će predstavnik grada Belišća na državnom natjecanju u kuhanju fiš-paprikaša koje se održava u Osijeku.

Za sve posjetitelje organizatori će osigurati besplatnu podjelu porcija fiš-paprikaša pripremljenog u 600-litarskom kotliću.

Manifestaciju će ove godine obogatiti gastro prezentacija članova udruge Agroturizam Konavle koji će pripremiti svoje gastro specijalitete za sve posjetitelje, a biti će organiziran i sajam gdje će se brojni izlagači predstaviti sa svojim autohtonim proizvodima.

U zabavnom dijelu programa zabavljati će nas Tamburaški sastav “Bećarine”, Stjepan Jeršek Štef i Muška pjevačka družina “Bocanjevački pajdaši”, a voditelj programa biti će Denis Šimić.