DODIJELJENE NAGRADE ZA NAJUREĐENIJU OKUĆNICU, BALKON I PRIGRADSKO NASELJE

Dana 8. studenog 2022. godine u Turističkoj zajednici grada Belišća održana je dodjela nagrada za najuređeniju okućnicu, balkon i prigradsko naselje.
Komisiju za ocjenu najuređenije obiteljske okućnice, balkona i prigradskog naselja grada Belišća činile su zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković, direktorica Turističke zajednice grada Belišća Mirjana Klen i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić. Ove godine je pristiglo 28 prijava i članicama komisije nije bio ni malo lagan zadatak odabrati najljepše po kategorijama.
Svim prisutnima se obratila zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković zahvalivši svima na trudu te ujedno i čestitavši dobitnicima nagrada. Svim sudionicima su dodijeljene zahvalnice, a nagrađenima priznanja.
U kategoriji za najuređeniju obiteljsku okućnicu, prvo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 1.000,00 kuna osvojio je Berislav Jančikić iz Belišća, drugo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 750,00 kuna osvojile su Mirjana Pejić iz Bistrinaca i Dragica Harapin iz Gata, dok su treće mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 500,00 kuna osvojile Marica Đurkić iz Veliškovaca i Katica Dakić iz Bocanjevaca.
U kategoriji za najuređeniji balkon, prvo mjesto i novčani iznos od 750,00 kuna osvojila je Melita Jurkić Zečević iz Belišća.
U kategoriji za najuređenije prigradsko naselje grada Belišća, prvo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 1.000,00 kuna osvojili su Bocanjevci, drugo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 750,00 osvojila je Gorica Valpovačka, a treće mjesto i novčanu nagradu od 500,00 kuna osvojili su Bistrinci i Gat.
Kandidatima koji nisu novčano nagrađeni dodijeljene su prigodne sadnice.
Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća zahvaljuju svim sugrađankama i sugrađanima koji svojim radom i trudom čuvaju naš okoliš te doprinose ljepšem i ugodnijem životu u gradu Belišću i prigradskim naseljima.