DODIJELJENE NAGRADE ZA NAJUREĐENIJU OBITELJSKU OKUĆNICU I ZA NAJUREĐENIJE PRIGRADSKO NASELJE GRADA BELIŠĆA

U petak, 6. studenog 2015. godine dodjeljene su nagrade za najuređeniju obiteljsku okućnicu i za najuređenije prigradsko naselje grada Belišća u 2015. godini.

Turistička zajednica grada Belišća je ovaj natječaj provela u sklopu akcije “Volim Hrvatsku” pod geslom “Više cvijeća – manje smeća”.

Članice komisije su imale težak zadatak izabrati najljepše okućnice i najuređenije prigradsko naselje. Taj zadatak pripao je gospođi Ljerki Vučković kao predsjednici komisije te članicama komisije gospođi Janji Čeliković i gospođi Marini Novoselnik koje su u Maloj vijećnici Gradske uprave grada Belišća primile pobjednike natječaja i dodijelile im nagrade.

U kategoriji za najuređeniju obiteljsku okućnicu, prvo mjesto su osvojile Jadranka Verner iz Bistrinaca i Tihana Barić iz Bocanjevaca, drugo mjesto osvojila je Ana Ivković iz Bistrinaca, dok je treće mjesto pripalo Marici Sabljak iz Bistrinaca.

U kategoriji za najuređenije prigradsko naselje grada Belišća, prvo mjesto je osvojilo prigradsko naselje Bocanjevci, dok su drugo mjesto osvojila dva prigradska naselja, Bistrinci i Gorica Valpovačka.