DODIJELJENE NAGRADE ZA NAJUREĐENIJU OBITELJSKU OKUĆNICU I NAJUREĐENIJE PRIGRADSKO NASELJE

U petak, 9. rujna 2016. godine, dodjeljene su nagrade za najuređeniju obiteljsku okućnicu i za najuređenije prigradsko naselje grada Belišća u 2016. godini.

Turistička zajednica grada Belišća ovaj je natječaj provela u sklopu akcije “Volim Hrvatsku” pod geslom “Više cvijeća – manje smeća”.

Članice komisije voditeljica Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić i viša stručna suradnica za društvene djelatnosti Ana Pavlović Martinović nisu imale nimalo lak zadatak odabrati najljepše uređenu okućnicu i prigradsko naselje među brojnim prijavljenima. Članice Komisije zajedno sa zamjenikom gradonačelnika Belišća Domagojem Varžićem primile su u Maloj vijećnici Gradske uprave grada Belišća pobjednike natječaja, a zamjenik gradonačelnika dodijelio im je nagrade.

U kategoriji za najuređeniju obiteljsku okućnicu, prvo mjesto osvojila je Mirjana Pejić iz Bistrinaca, drugo mjesto osvojio je Ivan Čukanec iz Belišća, dok je treće mjesto pripalo Marici Sabljak iz Bistrinaca.

U kategoriji za najuređenije prigradsko naselje grada Belišća, prvo mjesto osvojili su Bocanjevci, a drugo mjesto pripalo je Bistrincima.