DODIJELJENE NAGRADE ZA NAJUREĐENIJE OKUĆNICE, BALKONE I PRIGRADSKA NASELJA

Dana 3. studenoga 2023. godine u Turističkoj zajednici grada Belišća održana je dodjela nagrada za najuređenije okućnice, balkone i prigradska naselja.

Komisiju za ocjenu najuređenije prostore na području grada Belišća i prigradskih naselja činile su zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković, direktorica Turističke zajednice grada Belišća Mirjana Klen i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić. Teško je bilo odlučiti tko je najbolji u kojoj kategoriji jer su svi kandidati uložili trud i slobodno vrijeme kako bi uljepšali vizure Belišća i pripadajućih naselja.

Svim prisutnima se obratila zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković zahvalivši svima na trudu te ujedno i čestitavši dobitnicima nagrada. Svim sudionicima su dodijeljene zahvalnice, a nagrađenima priznanja.
U kategoriji za najuređeniju obiteljsku okućnicu, prvo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 130,00 eura osvojili su Suzana i Željko Zdunić iz Belišća, drugo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 100,00 eura osvojila je Marija Anić iz Belišća, dok je treće mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 70,00 eura osvojila Renata Papić iz Bistrinaca.

U kategoriji za najuređeniji balkon, prvo mjesto i novčani iznos od 100,00 eura osvojio je Filip Dukmenić iz Belišća, a drugo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 70,00 eura osvojila je Vesna Maričić iz Belišća.

U kategoriji za najuređenije prigradsko naselje grada Belišća, prvo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 130,00 eura osvojila je Gorica Valpovačka, drugo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 100,00 eura osvojili su Bocanjevci, a treće mjesto i novčanu nagradu od 70,00 eura osvojili su Bistrinci.

Kandidatima koji nisu novčano nagrađeni dodijeljene su prigodne sadnice.

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća zahvaljuju svim sugrađankama i sugrađanima koji svojim radom i trudom čuvaju naš okoliš te doprinose ljepšem i ugodnijem životu u gradu Belišću i prigradskim naseljima.