DARIVANI SLAVLJENIČKI BRAČNI PAROVI POVODOM VALENTINOVA

U utorak, 14. veljače 2023. godine, povodom obilježavanja Valentinova te proslave zlatnog i dijamantnog pira, zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković i direktorica Turističke zajednice grada Belišća Mirjana Klen obišle su bračne parove te ih darivale u njihovim domovima. Damama su uručene ruže, supružnicima butelje vina te je svaki bračni par darivan sa novčanim poklonom u iznosu od 100 eura i slavljeničkom tortom. Ovim obilježavanjem zlatnog i dijamantnog pira slavljenici su svojim dugoročnim bračnim stažem dokazali kako prava ljubav zaista postoji i kako je za dugi brak potrebna ljubav, međusobno uvažavanje, poštivanje i uzajamni kompromis, a kao nagrada u konačnici proizlazi sreća zajedničkog življenja.

Na Javni poziv ove godine prijavilo se ukupno 16 bračnih parova: pet bračnih parova koji slave 50 godina, sedam bračnih parova koji slave 55 godina, dva bračna para koji slave 60 godina te dva bračna para koji slave 65 godina zajedničkog bračnog života.

Ovom prigodom Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća čestitaju DIJAMANTNI PIR: 65 godina bračnog života –VUKOVIĆ Kati i Adamu te STUBIČAN Veri i Stjepanu, DIJAMANTNI PIR: 60 godina bračnog života – TROPŠEK Zori i Franji te TAKAČ Ani i Ivanu, DIJAMANTNI PIR: 55 godina bračnog života – ŠREPFLER Anki i Dragutinu, JURINA Ankici i Mirku, TALIĆ Ani i Marku, VUKOVIĆ Rezi i Antunu, SUČIĆ Katici i Draganu, LACKOVIĆ Josipi i Fabijanu te GOLUSKA Anici i Franji, ZLATNI PIR: 50 godina bračnog života – WILD Zorici i Zlatku, ŽARKOVIĆ Milanki i Milanu, JAMBROVIĆ Evici i Stjepanu, MAJDENIĆ Anici i Draganu, te BAREŠ Stani i Miroslavu.