BOGAT PROGRAM DRUGOG ADVENTSKOG VIKENDA

Bogati kulturno-glazbeni program adventskih zbivanja u Belišću nastavio se i proteklog vikenda. U subotu, 7. prosinca 2019. godine, nastupio je osječki Trend acoustic band izvevši poznate pop-rock, country-rock, jazz, evergreen i druge hitove. Osim dobre svirke, posjetitelji su mogli uživati u klizanju i ugrijati se uz vrući čaj, kuhano vino i nezaobilazne kobasice u adventskim kućicama.U nedjelju, 8. prosinca 2019. godine, u sklopu adventskog programa “U susret Božiću” nastupili su članovi KUD-a “Šokadija” Bocanjevci, Zbor Matice umirovljenika grada Belišća, KUD “A. E. Miroljub” Veliškovci, Gat, Tiborjanci, Književna udruga “Pjesnici” iz Belišća i MPD “Bocanjevački pajdaši” Bocanjevci koji su tradicionalnim božićnim pjesmama pridonijeli blagdanskom ugođaju.

“Advent u Belišću” traje do 31. prosinca 2019. godine, a posjetitelji do tada mogu uživati u svečanom blagdanskom ruhu belišćanskog trga, u adventskim kućicama na Trgu Ante Starčevića pronaći prigodne suvenire i blagdanske proizvode, a u ugostiteljskoj kućici okrijepiti se kuhanim vinom ili čajem.

Klizalište će za sve građane i posjetitelje otvoreno je radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata.

Ulaznica za klizalište je 5 kuna, a najam klizaljki je, također, 5 kuna.

Fotografije: Zaim Saljiji