BELIŠĆANSKI BRAČNI PAROVI PROSLAVILI ZLATNI I DIJAMANTNI PIR

U subotu, 10. veljače 2018. godine, u Kazališnoj kavani u Belišću održana je već tradicionalna proslava zlatnog i dijamantnog pira u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća, a povodom Valentinova.

Svečana je proslava organizirana za 17 bračnih parova koji ove godine slave 50, 55, 60 i 65 godina zajedničkog bračnog života.

Na početku svečanosti, svim slavljenicima i okupljenima obratio se gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić čestitajući svim slavljenicima ove značajne obljetnice. Gostima je čestitala i belišćanska matičarka Vesna Pavošević, a blagoslov je podijelio fra Tomislav Vrsaljko iz župe sv. Josipa Radnika Belišće.

Uz čestitke za tako vrijedne jubileje idu i darovi, a oni ni ove godine nisu izostali. Naime, svaki je bračni par dobio novčani poklon u iznosu od 300 kn, a damama je gradonačelnik uručio i crvenu ružu. Nakon svečane večere i uručivanja poklona, uslijedila je svadbena torta koju su razrezali Ana i Josip Gostinski. Čast biti kumovima ovogodišnjim bračnim parovima pripala je Silviji i Željku Kifer.

Program je vodio Denis Šimić, a za ugodnu glazbenu atmosferu bio je zadužen tamburaški sastav “Kočije” iz Narda. Sve su okupljene svojim nastupom razveselile i „Babe bez kočnica“.

Ovom prigodom Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća čestitaju dijamantni pir: Ani i Ivanu Vučković, Nadi i Miletu Jelić, Kati i Adamu Vuković, Anni i Josipu Gostinski, Anici i Ivi Krimeru, Evi i Josipu Krimer, Zori i Franji Tropšek, Mariji i Žigi Čovčić, Ani i Ivanu Takač te zlatni pir: Katici i Draganu Sučić, Anici i Franji Goluska, Ankici i Mirku Jurini, Kati i Marjanu Pavošević, Rezi i Antunu Vuković, Ani i Marku Taliću, Nadeždi i Branku Slačanac, Josipi i Fabijanu Lacković.

Foto: Tin Lacković