BelAmijev koncert

SONY DSC

U mnoštvu predivnih događanja proteklih tjedana, nije ostao nezapažen ni koncert našeg Muškog pjevačkog društva BelAmi. U predvečerje Dana državnosti, 25. lipnja 2018., a u sklopu turističke manifestacije „Mali grad – veliki ljetni doživljaj“, pjevači MPD BelAmi obilježili su ovaj poseban datum te svojim repertoarom zaokružili jednu lijepu priču o domoljublju, bogoljublju, čovjekoljublju, zavičaju, prijateljstvu, zajedništvu, ljubavi svih vrsta i smjerova, a osobito beskrajnoj ljubavi prema skupnom muziciranju.
Prijatelji koji su im se pridružili u tom nastojanju bili su: Mirna Skokić, koja je ljubav manifestirala prebirući strune svoje milozvučne violine, Mirjana Gradinjan, koja je svojim zvonkim glasom interpretirala poruku o ljubavi prema rodnoj i plodnoj zemlji koja nam kruh svagdanji daje i zapjevala skupa s BelAmijevcima, Pavo Tudik, koji nas je svojim pjesmama i gitarom vratio pedeset godina u hrvatsku glazbenu prošlost i Zvonimir Iveković, „dobri duh“ Belišća, svakog toplog koncerta i, neosporivo, trenutačno najbolji i najnenametljiviji glazbeni umjetnik kojeg je dalo Belišće. Duet s maestrom Aleksandrom „Princeza“ dokaz je tomu. Dva srodna vokala, ona svirajući glasovir, a on gitaru, taknuli su sve nazočne. A takvih je bilo u publici, jer publika je najbolji i najvažniji prijatelj svim interpretima, pa tako i BelAmijevcima. Pjevali su skupa, oduševljeno pozdravljali svaku izvedbu, suzu pustili preplavljeni emocijama… Hvala im na tome! Koncert je završen personaliziranim bećarcima o svakom pojedinom pjevaču BelAmija. Nego šta, opsasa!
A da ne mislite kako BelAmijevo srce kuca samo za pjevanje i koncerte, evo dokaza kako u BelAmijevcima kuca i SRCE VATRENO!