ADVENT U BELIŠĆU: NASTUP ZBORA OSNOVNE ŠKOLE BELIŠĆE I DOLAZAK MOTOMRAZOVA

U nedjelju, 17. prosinca 2017. godine, održan je program u sklopu manifestacije “Advent u Belišću”.

Na adventskoj pozornici nastupio je zbor Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće čiji su članovi pod vodstvom profesora Želimira Sušića izveli nekoliko prigodnih božićnih pjesama poput Mali Isus, Visom leteć, Božić dolazi, U to vrijeme godišta.

Nakon njihovog nastupa, okupljenu djecu razveselio je dolazak motomrazova, članova motokluba “2 grada” koji su im podijelili slatkiše.

Manifestacija “Advent u Belišću” održavat će se sve do 31. prosinca 2017. godine, a posjetitelji će imati prilike uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu.

Adventski sajam trajat će cijeli mjesec prosinac gdje će izlagači u drvenim kućicama na Trgu Ante Starčevića izlagati prigodne suvenire i druge blagdanske proizvode. Također, za ove hladne dane restoran Gutmann je pripremio tople napitke i hranu, a na štandovima možete naći i tradicionalne božićne kolače.

Klizalište će za sve građane i posjetitelje biti otvoreno do 14. siječnja 2018. godine, radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Radnim danom od 10 do 14 sati bit će organizirano besplatno klizanje za djecu osnovnih škola i vrtića.

Ulaznica za klizalište je 5 kuna, a najam klizaljki je također 5 kuna.