ADVENT U BELIŠĆU: NASTUP KUD-A “ŠOKADIJA” I ŽVS-A “BOCANJEVČANKE”

Program obilježavanja manifestacije “Advent u Belišću” nastavljen je i u subotu, 9. prosinca nastupom KUD-a “Šokadija” Bocanjevci i ženske vokalne skupine “Bocanjevčanke” iz Bocanjevaca.

Unatoč niskim temperaturama, članovi KUD-a “Šokadija” Bocanjevci i članice ŽVS-a “Bocanjevčanke” izveli su igrokaz “Četiri svijeće” i otpjevali nekoliko tradicionalnih božićnih pjesama kojima su zagrijali atmosferu na Trgu i uveselili prisutne posjetitelje.

Manifestacija “Advent u Belišću” održava se do 31.12.2017. godine, a posjetitelji imaju prigodu uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu.

Adventski sajam i ugostiteljska ponuda također traju cijeli mjesec prosinac. U drvenim kućicama na Trgu Ante Starčevića tako možete pronaći prigodne suvenire, blagdanske proizvode, tradicionalne božićne kolače, a u ugostiteljskoj kućici se možete okrijepiti kuhanim vinom ili čajem uz neizostavne pečene kobasice.

Klizalište će za sve građane i posjetitelje biti otvoreno do 14. 1. 2018. godine, radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Radnim danom od 10 do 14 sati bit će organizirano besplatno klizanje za djecu osnovnih škola i vrtića.

Ulaznica za klizalište je 5 kuna, a najam klizaljki je također 5 kuna.

Tekst: Mirjana Klen, Turistička zajednica grada Belišća
Foto: Tin Lacković