ADRIJANA BAKOVIĆ I KUD ŠOKADIJA NA ”ADVENTU U BELIŠĆU”

U blagdanskom ozračju nastavljena je i druga večer ”Adventa u Belišću” u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća.

Belišćanima i njihovim gostima predstavili su se KUD Šokadija Bocanjevci s nekoliko prigodnih i folklornih pjesama te Adrijana Baković, mlada i talentirana pjevačica iz Osijeka.

KUD Šokadija Bocanjevci zagrijali su srca posjetitelja svojim prekrasnim izvedbama dok je Adrijana Baković, koja osim što se bavi komercijalnom glazbom također pjeva i duhovnu glazbu, raznovrsnim repertoarom i izvanrednim nastupom rasplesala i zagrijala sve na Trgu Ante Starčevića. Tako se u glazbenom programu našlo ponešto i za mlađe i starije generacije te su svi mogli uživati i zabaviti se u ritmu kako folklornih, tako i pop i rock pjesama.

Uz prigodan glazbeni program organizatori su za sve posjetitelje osigurali bogatu gastro i eno ponudu domaćih proizvoda. OPG Turalija osiguralo je čvarke, a članovi udruge Kotličari kuhano vino i rakiju. Najmlađi posjetitelji uživali su pak u klizanju na klizalištu u središtu grada, na Trgu Ante Starčevića. Klizalište će za sve građane i posjetitelje biti otvoreno do 11. 1. 2019. godine, radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Ulaznica za klizalište je 5 kuna, a najam klizaljki je također 5 kuna.

Adventski sajam trajat će cijeli mjesec prosinac gdje će izlagači u drvenim kućicama na Trgu Ante Starčevića izlagati prigodne suvenire i druge blagdanske proizvode.

Fotografije: Tin Lacković, Zaim Saljiji