20. Državno finale natjecanja u kuhanju fiš-paprikaša

U petak 4.prosinca 2015. održano je svečano 20. Državno finale natjecanja u kuhanju fiš-paprikaša, povodom 60 godina rada Turističke zajednice grada Osijeka.

Natjecanje se održalo ispred restorana Kopika u SC Copacabana na lijevoj obali rijeke Drave od 17 do 20 sati. Uz najljepši pogled na rijeku Dravu i cijeli grad družili smo se s najboljim „fiš-majstorima“ u Hrvatskoj, među koji je i bio predstavnik Turističke zajednice grada Belišća gospodin Darko Kovačević zajedno sa svojim pomoćnim kuharom gospodinom Josipom Delačem. U 20 sati uslijedila je svečana večera za natjecatelje i njihove goste u restoranu Kopika, uz dodjelu priznanja i nagrada najboljima.

Odlasci na ovakve i slične manifestacije jedan je od ciljeva kojima teži TZ grada Belišća u cilju promicanja naše kulture i gastronomije.
Zadaća Turističke zajednice je promoviranje grada ne samo na lokalnoj razini nego i državnoj, a ako je moguće i međunarodno, naglasila je voditeljica Turističke zajednice grada Belišća gospođa Janja Čeliković.