19. IGRE NA VODI U BELIŠĆU ODUŠEVILE POSJETITELJE

IGRE11111

U petak 25. srpnja uvečer održane su tradicionalne 19. Igre na vodi u organizaciji Grada Belišća, Turističke zajednice grada Belišća i tvrtke Kombel d. o. o. Lijepo vrijeme, dobro raspoloženje natjecatelja i velik broj posjetitelja bili su garancija za još jednu nezaboravnu sportsko-zabavnu večer.

Nastupile su ekipe iz svih 9 mjesnih odbora grada Belišća. Igre je otvorio gradonačelnik Belišća Dinko Burić uz lijepe želje natjecateljima i posjetiteljima naglasivši da je ova večer još jedan pokazatelj i doprinos lijepom epitetu našega grada: Belišće – grad sporta. Prije samih igara mnoštvo izlagača i raznih udruga predstavilo je svoje radove na štandovima uz bogatu eno i gastro ponudu. Voditelj igara bio je poznati voditelj Davor Dretar Drele, a za glazbeni ugođaj pobrinuo se Cappuccino Light Band. Atraktivni plesni nastup pokazale su i razigrane zumba plesačice iz udruge ZUM-ZUM pod vodstvom Snježane Krnjajić.

Same igre po disciplinama pripremili su članovi kluba ekstremnih sportova Baraber Extreme Team Belišće koji su i aktivno pripomogli u njihovoj realizaciji. Nastup ekipa u svim disciplinama ocjenjivali su suci Slavko Golik i Zdenko Weber. Prvo mjesto osvojila je ekipa iz Gata, drugo ekipa iz Kitišanaca, a treće ekipa iz Veliškovaca. Slijede ostale ekipe redom: Bocanjevci, Tiborjanci, Belišće, Bistrinci, Vinogradci i Gorica Valpovačka. Nagrade je uručila zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković nakon čega se s nekoliko prigodnih riječi svima obratila i voditeljica Turističkog ureda Janja Čeliković.

Za okrjepu umornih natjecatelja pobrinula se udruga Kotličari iz Belišća koja im je pripremila vrhunski spravljen grah. 19. Igre na vodi u Belišću opravdale su svoj tradicionalni visoki kvalitet i odličnu posjećenost te pokazale da je Belišće još uvijek istinski grad sporta i druženja svih ljudi dobre volje.

IGRE22222 IGRE444 IGRE3333 IGRE5555 IGRE6666 IGRE7777