USKRS U BELIŠĆU

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća organiziraju manifestaciju „Uskrs u Belišću“ i tako nastavljaju lijepu tradiciju.

U iščekivanju najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, običaj je upriličiti veselo i radosno druženje za naše male sugrađane, njihove roditelje i sve drage nam posjetitelje.

Uz mnogobrojne sudionike i sajam bogate ponude naših izlagača, u subotu, 30. ožujka 2024. na Trgu Ante Starčevića u Belišću, djecu će obradovati i čuveno „Gnijezdo s tisuću pisanica“. Ali ne samo to: bit će prigodnih darova, natjecanja, radionica za djecu i s djecom, foto-kutak, „glazbeni-pult“, neobični zečevi i pregršt drugih iznenađenja. Ono što nije iznenađenje nego običaj, dolazak je „Moto-zečeva“.

Hvala suorganizatorima Matici umirovljenika grada Belišća, Centru za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskom kazalištu Belišće, Društvu „Naša djeca“ Belišće i Likovnoj udruzi „Bel-Art“ na pomoći. Unaprijed zahvaljujemo prijavljenim izlagačima na trudu i ponudi koju će izložiti, kao i svim suradnicima, volonterima, medijima, sudionicima programa i vama, dragi posjetitelji.

Manifestacija počinje u 10.00 sati.

S radošću vas očekujemo i želimo SRETAN USKRS!